Computerhulp

Een lastige printer of de computer even nalopen op veiligheid en performance?

MaxxIT biedt computerhulp aan huis aan in de Regio Deventer, Zutphen en Apeldoorn.

Problemen met uw computer, tablet, telefoon of een ander apparaat bij u in huis? MaxxIT helpt u graag om het optimale uit uw apparaten te halen. Er wordt hulp geboden voor allerhande problemen. Ik neem altijd alle tijd om u volledig te kunnen helpen, zo komt het niet voor dat ik tijdens de afspraak snel door moet om naar een andere klant te gaan. Dit komt uiteraard ten goede aan de kwaliteit van het door mij geleverde werk.

“Ik ben pas tevreden als u dat ook bent”

Ook als u een wat ingewikkelder probleem heeft kunt u altijd even mailen om te kijken naar de verschillende opties. Een bedrijfsnetwerk of een thuisnetwerk optimaliseren valt ook onder de door MaxxIT geleverde werkzaamheden.

Woont u wat verder weg? Ook op afstand is er veel mogelijk, door middel van een programma kunt u MaxxIT eenmalig toegang geven tot uw apparaat. Als het probleem is opgelost schakelt u het programma uit en kan er pas weer mee worden gekeken als u toestemming geeft. Ook ideaal voor kleine vragen of voor problemen die met spoed opgelost moeten worden.