Wie ben iK?

MaxxIT, kwaliteit als uitgangspunt.

Mijn naam is Max Assies, van jongs af aan ben ik altijd bezig geweest met alles wat ook maar een beetje op een computer leek. Smartwatches, oude desktops en zelfs een slimme koelkast of wasmachine is iets waar ik altijd benieuwd naar ben. 

IT moet er zijn voor ons gemak, als iets teveel moeite kost dan haken veel mensen af en verdwijnt het apparaat in de kast of wordt het teruggestuurd. Ik zie het als uitdaging om eenmalig de energie te steken in het optimaal instellen van het apparaat om er daarna ook alles uit te kunnen halen. Of dat nou een horloge, telefoon of wasmachine is. 

Ik ben dan ook begonnen met MaxxIT om mensen die hier zelf geen zin in hebben of er de kennis niet van hebben toch te kunnen laten genieten van al het moois dat IT ons te bieden heeft.

Naast allerlei leuke gadgets help ik ook graag met het realiseren van een mooie website of webshop voor iemands passie. Of dat nou het verzamelen van miniatuurauto’s is of het verlenen van thuiszorg.

Een uitspraak waar ik me in het dagelijks leven vaak aan houd is:
“Als iets te lang duurt of teveel moeite kost, dan gebruik je het verkeerde gereedschap.”
Soms is het gewoon beter om wat uit te besteden aan iemand die wel het juiste gereedschap heeft. Ik sta altijd voor u klaar om te helpen met zo’n projectje wat al heel lang op de planning staat, maar waar u nooit aan toekomt.

Bent u benieuwd naar wat ik voor u kan doen? Neem vooral een kijkje op de pagina’s Webdesign en Computerhulp.

 

Benieuwd naar mijn andere werkzaamheden of mijn gevolgde studies? 
Neem een kijkje op mijn LinkedIn pagina.